Aan onze klanten

Gelukkig zijn de Corona restricties opgeheven en kunt u naast het afhalen van de pakketten van de  verzendservices van Homerr en Mondial Relay, gewoon terecht bij ons voor alle zaken die u bij ons gewend bent; Nederlandse en buitenlandse dag- en weekbladen, diverse rookwaren, snoep, frisdrank en ijs. 

En natuurljk een heerlijke Coffee To Go van het merk Boyz & Beans. Nu voor de meeneem prijs van slechts €1,50! De koffiebonen van dit merk verkopen wij ook in de winkel; zakken van 750 gram normaal voor €15,95, Nu voor €10,-!!

Bent u meer een thee liefhebber dan hebben wij voor u diverse soorten heerlijke thee van De Eenhoorn.

De services van Homerr en Mondial Relay werken alleen met vooraf via internet aangemelde verzendstickers of QR-codes!
Heeft u een verzendsticker maar geen mogelijkheid tot printen, dan bieden wij u deze printservice aan voor € 1,- per print. Wij plakken 'm dan ook voor u op het pakket. 
Verzendstickers in PDF-formaat kunt u zenden naar ons e-mailadres: info@titotabak.nl

logo en link naar duurzaam verzenden
Logo en link naar pakketverzending

Kantoorartikelen

Wij hebben voor U in ons assortiment diverse kantoorartikelen; plakband breed, smal, klein en groot. Padded enveloppes in diverse maten. Stiften, pennen en markers. Notitieblockjes en nog veel meer!
 

Gelukkig raakt ons tijdschriftenassortiment weer aardig op orde. We missen nog wel het een en ander, maar mist U uw favoriete blad ertussen? Mogelijk kunnen wij deze voor U (na)bestellen!

  • slide
  • slide
  • slide

Onze Coffee&Thee To Go

 

Openingstijden

Maandag 11.00 tot 18.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag
10.00 tot 18.00 uur
Zondag gesloten

020-620 33 55
info@titotabak.nl
Facebook